Navigáció átugrása.

Hanglemez, bakelit lemezbolt
LP-CD adás-vétel, Record shopVINYL (BAKELIT) LEMEZEK - LP - CD
(VPI lemezmosóval takarított hanglemezek)

Hírolvasó

GyŇĪlik a genny, avagy harcok egy s√∂r√∂skupak√©rt

fidelio.hu - 1 óra 31 perc
A n√©zŇĎi beidegzetts√©gek, ber√∂gzŇĎd√∂tt elv√°r√°sok megs√©rt√©se mindig kock√°zatos. Az √Ėrk√©ny Sz√≠nh√°z ut√≥bbi k√©t bemutat√≥j√°val √©ppen k√©tszer k√∂veti el ezt. A IV. Henrik ugyan nem olyan hossz√ļ, mint a J√≥zsef √©s testv√©rei, de egy √≥r√°nyival ez is meghaladja a mai pesti norm√°t. De a produkci√≥ igazolja a hossz√ļs√°got!

Hallgassa √©lŇĎben fiatal muzsikusok koncertj√©t a vil√°gh√°l√≥n!

fidelio.hu - 2 óra 54 perc
K√©t Fischer Annie-√∂szt√∂nd√≠jas mŇĪv√©sz, Kalafszky Adri√°na √©nekes √©s Orb√°n Korn√©lia h√°rfamŇĪv√©sz hangverseny√©t k√∂zvet√≠tik √©lŇĎben, okt√≥ber 18-√°n 19.30-t√≥l.

Nézzen operát a neten!

fidelio.hu - 3 óra 44 perc
Elindult az OperaVision, amelynek seg√≠ts√©g√©vel t√∂bb eur√≥pai operah√°z produkci√≥i megtekinthetŇĎk a vil√°gh√°l√≥n. Term√©szetesen a Magyar √Āllami Operah√°z is r√©szt vesz a kezdem√©nyez√©sben.

T√ļl magas, hogy balerina legyen?

fidelio.hu - 4 óra 8 perc
Sz√°mos olyan esetrŇĎl sz√°moltunk m√°r be, amikor a konvencion√°list√≥l elt√©rŇĎ k√ľlsejŇĪ t√°ncosok falakat √°tt√∂rve √©rv√©nyes√ľltek, bizony√≠tva, hogy az elŇĎad√≥ mŇĪv√©szi kvalit√°sai legal√°bb annyit vetnek a latba, mint a fizikai adotts√°gok. Sara Michelle Murawski t√∂rt√©nete is ezt p√©ld√°zza.

A KULT50 bemutatja: Borbély Alexandra

fidelio.hu - 7 óra 15 perc
Komoly feladatot jelentett sz√°m√°ra, hogy levetkŇĎzze bizony√≠t√°sk√©nyszer√©t √©s ne akarjon mindenkinek megfelelni. Borb√©ly Alexandra sz√≠nmŇĪv√©sz portr√©ja a Fidelio gondoz√°s√°ban megjelent KULT50 kiadv√°nyb√≥l.

‚ÄěDavosi magaslatokba emelked√ľnk‚ÄĚ

fidelio.hu - 7 óra 34 perc
Thomas Mann Var√°zshegye √°ll a november 16‚Äď19. k√∂zt zajl√≥ kamara.hu k√∂z√©ppontj√°ban. A fesztiv√°lt vezetŇĎ zongoristah√°zasp√°r, Simon Izabella √©s V√°rjon D√©nes id√©n is szt√°rfell√©pŇĎkkel v√°rja az kamarazene √©s irodalom rajong√≥it.

A chicagói filmfesztiválon tartják a Budapest Noir világpremierjét

fidelio.hu - 2017, október 17 - 15:49
Kedden vet√≠tik elŇĎsz√∂r a Kolovratnik Kriszti√°n √©s Tenki R√©ka fŇĎszerepl√©s√©vel k√©sz√ľlt Budapest Noir c√≠mŇĪ magyar krimit az 53. Chicag√≥i Nemzetk√∂zi Filmfesztiv√°lon, amelynek programj√°t n√©gy, a filmalap t√°mogat√°s√°val k√©sz√ľlt √ļj magyar alkot√°s gazdag√≠tja.

√Črdi Tam√°s koncertk√∂r√ļttal k√∂sz√∂nti a 150 √©ves Kanad√°t

fidelio.hu - 2017, október 17 - 14:56
Fontos szerepet t√∂lt√∂tt be az orsz√°g a zongoramŇĪv√©sz √©let√©ben, aki egy√©bk√©nt elfoglalt √©vet z√°r majd Kod√°ly sz√ľlet√©snapj√°n.

100. sz√ľlet√©snapj√°n k√∂sz√∂nt√∂tt√©k a cirkuszvil√°g Elza n√©nij√©t

fidelio.hu - 2017, október 17 - 14:48
Lak√≥kocsiban √©lte le √©let√©t E√∂tv√∂s Elza, sz√ľletett Picard Erzs√©bet, akit sz√ľlet√©snapj√°n, okt√≥ber 16-√°n a FŇĎv√°rosi Nagycirkusz is felk√∂sz√∂nt√∂tt.

√Āgoston P√©ter elŇĎsz√∂r a Karinthy sz√≠npad√°n

fidelio.hu - 2017, október 17 - 13:49
Jav√°ban tartanak a Karinthy Sz√≠nh√°zban a XIV. Ren√© c√≠mŇĪ elŇĎad√°s pr√≥b√°i, amely kapcs√°n az egyik szereplŇĎvel besz√©lgett√ľnk.

Elk√©pesztŇĎen sz√©pek ezek a t√°ncol√≥ szobrok

fidelio.hu - 2017, október 17 - 12:03
A p√°rizsi Panth√©onban mutatta be leg√ļjabb performansz√°t az artista, sz√≠n√©sz √©s zsonglŇĎr Yoann Bourgeois, amitŇĎl el√°ll a l√©legzet√ľnk.

A KULT50 bemutatja: Benedek Mari

fidelio.hu - 2017, október 17 - 11:44
MesterekrŇĎl nem besz√©l, de p√°ly√°ja alakul√°s√°ban megker√ľlhetetlen Zs√≥t√©r S√°ndor hat√°sa, akit a k√∂zkeletŇĪ v√©leked√©ssel ellent√©tben nem ŇĎ √∂lt√∂ztet. Benedek Mari jelmeztervezŇĎ portr√©ja a Fidelio gondoz√°s√°ban megjelent KULT50 kiadv√°nyb√≥l.

Hallanod kell: A magyar git√°rmŇĪv√©sznŇĎ Ravelt j√°tszik, √©s lenyŇĪg√∂z vele

fidelio.hu - 2017, október 17 - 09:36
Koltai Katalin a Miroirs-ciklus egyik tételét írta át gitárra, és szakmai körökben is sikert aratott vele.

"A zeneszerzŇĎ k√©peket k√ľld√∂tt a nemi szerv√©rŇĎl" - Az opera vil√°g√°ban is √©rzŇĎdik a Harvey Weinstein-√ľgy hat√°sa

fidelio.hu - 2017, október 17 - 09:05
Dan Kempson Grammy-jel√∂lt bariton szerint a vil√°g operah√°zaiban ugyan√ļgy tal√°lunk vezetŇĎ beoszt√°s√ļ f√©rfiakat, akik szexu√°lisan vissza√©lnek a hatalmukkal, mint a filmiparban.

BAD OMENS I Harrisons I What On Earth - Budapest (2017.10.18. KVLT BP.)

koncert.lap.hu - 2017, október 16 - 20:05

√öj link ker√ľlt fel a k√∂vetkezŇĎ dobozba: K√ľlf√∂ldi vil√°gszt√°rok k√∂vetkezŇĎ koncertjei Magyarorsz√°gon 2017. Ezen a n√©ven: BAD OMENS I Harrisons I What On Earth - Budapest (2017.10.18. KVLT BP.).

Jordániából a Vigadóba tangózik Illényi Katica

zene.hu - 2017, október 16 - 18:23
Ill√©nyi Katica ‚Äď Magyarorsz√°g √Črdemes MŇĪv√©sze, Liszt-√©s Artisjus ‚Äďd√≠jas hegedŇĪmŇĪv√©sz, a Magyar MŇĪv√©szeti Akad√©mia tagja adott koncertet a magyar nagyk√∂vets√©g megh√≠v√°s√°ra Jord√°ni√°ban, 2017 szeptember 28-√°n az Al Hussein Kultur√°lis K√∂zpontban, Ammanban. [D√°tum: 2017.10.16. 18:23]

√ćgy m√©g biztosan nem hallotta a Flintstones fŇĎc√≠mdal√°t!

fidelio.hu - 2017, október 16 - 17:22
Pedig a mind√∂ssze 23 √©ves Jacob Collier feldolgoz√°s√°t hallani kell, m√°r csak az√©rt is, mert id√©n Grammy-d√≠jjal is jutalmazt√°k. J√≥ h√≠r, hogy okt√≥ber 17-√©n a M√ľp√°ban szem√©lyesen is meghallgathatjuk.

Közleményt adott ki az Aradszky család - erre kérik a rajongókat

zene.hu - 2017, október 16 - 16:23
Aradszky L√°szl√≥ csal√°dja a k√∂zlem√©nyt h√©tfŇĎ d√©lelŇĎtt k√∂z√∂lte. [D√°tum: 2017.10.16. 16:23]
Tartalom átvétel